Vakantiehuizen

Verspreid over Montenegro zijn heel wat prachtige vakantiehuizen terug te vinden. Gedurende lange tijd was het zo dat gefortuneerde mensen uit voormalig Joegoslavië er voor kozen om hun vakantie in Montenegro door te brengen. Dat is nog altijd terug te zien in grote delen van de toeristische infrastructuur. Er zijn maar weinig andere landen waarin je zo’n prachtige vakantiehuizen kan huren tegen een betaalbare prijs als in Montenegro. Wil jij hier ook graag meer over te weten komen? Dat kan op deze pagina!

Waar rekening mee houden bij het boeken van één van de vakantiehuizen in Montenegro?

Ga je met een groepje vrienden of misschien wel met familie op reis naar Montenegro? In dat geval is het altijd interessant om te kijken in de richting van een vakantiehuis. Een vakantiewoning in Montenegro boeken zorgt er immers voor dat je kan rekenen op verschillende, interessante voordelen. In eerste instantie kan je bijvoorbeeld op een rustige manier genieten van extra veel privacy. Dat is bij een hotel uiteraard veel minder het geval.

Naast bovenstaande is het ook nog eens zo dat het huren van een vakantiehuis in Montenegro voor een groep mensen opvallend voordelig uit kan komen. Jullie hoeven immers niet individueel een (dure) kamer te huren. In plaats daarvan kan de totale huurprijs van de accommodatie worden gedeeld door het aantal koppels of mensen die er verblijven. Zo kunnen jullie mogelijks zelfs kiezen voor een rasechte vakantievilla in plaats van een standaard vakantiehuis! Hoe fijn zou dat niet zijn?!

Een vakantiehuis in Montenegro aan zee boeken

Hoe fijn zou het zijn om vanuit je vakantiehuis te kunnen genieten van een prachtig uitzicht op de zee? Dit behoort in Montenegro absoluut tot de mogelijkheden. Wil je graag een vakantiehuis in Montenegro aan zee boeken? Dan kan je een keuze maken uit de onderstaande mogelijkheden:

 • Villa Olivia;
 • Suntime Villa 7;
 • Holiday Home St. Oliva;
 • Holiday House Kruce;
 • House by The Sea;
 • Beach House Buljarica;
 • Novi Seafront House;

Je dient er wel rekening mee te houden dat het uitzicht op de zee een meerwaarde met zich meebrengt voor de huurprijs van de vakantiewoning. Met andere woorden, een vakantiehuis in Montenegro aan zee boeken zorgt er in de praktijk steeds voor dat je stil zal moeten blijven staan bij een iets hoger prijskaartje. Kan je daarmee leven? Dan zal je kunnen vaststellen dat er hierdoor wel een belangrijke meerwaarde voor je vakantie kan worden gecreëerd.

Hoe besparen op de kosten van jouw vakantiehuis in Montenegro?

Ben jij eveneens van plan om in Montenegro te verblijven in een mooi vakantiehuis? In dat geval zal je natuurlijk ook rekening moeten houden met de kosten die je daarvoor moet betalen. Het is gelukkig op verschillende manieren mogelijk om de kosten voor jouw vakantiehuis in Montenegro te drukken. Denk hierbij onder meer aan de volgende bespaartips:

 1. Probeer de kostprijs onder zoveel mogelijk mensen te verdelen;
 2. Tracht de boeking voor je vakantiewoning zo vroeg mogelijk te doen;
 3. Boek een vakantiehuis die niet over nodeloos luxueuze faciliteiten beschikt;
 4. Kies voor een vakantiewoning op een minder prominente locatie;

Besparen op het boeken van één van de vakantiehuizen in Montenegro betekent in de praktijk ook altijd dat je op een bepaalde manier zal moeten inboeten. De manier waarop je moet inboeten kan sterk afhankelijk zijn van de situatie in kwestie. Soms moet je bijvoorbeeld genoegen nemen met een minder gunstig uitzicht (niet alle villa’s hebben frontaal zeezicht). In een andere situatie is het mogelijk dat je geen eigen zwembad ter beschikking zal hebben, etc. In ieder geval, ongeacht jouw budget, er is altijd een vakantiehuis in Montenegro terug te vinden die aan al je verwachtingen zal weten te voldoen.