Vakantie

Een vakantie doorbrengen in Montenegro zorgt er voor dat je kan genieten precies op die manier die jij het liefste hebt. Wil je graag een strandvakantie beleven in Montenegro? Dan is dat perfect mogelijk. Je kan echter ook perfect opteren voor een culturele of natuurlijke vakantie. Montenegro staat er dan ook niet voor niets om bekend één van de mooiste en tevens ook meest bezienswaardige landen van Europa te zijn. In ieder geval, overweeg jij ook om een vakantie te ondernemen naar Montenegro? Verdiep je dan zeker even in de informatie op deze pagina.

Waarom kiezen voor een vakantie in Montenegro?

Het is eigenlijk behoorlijk verbazingwekkend dat het zolang heeft geduurd vooraleer Montenegro als vakantiebestemming echt op de kaart is gezet. Het land heeft namelijk in de praktijk alles om het de reiziger naar de zin te maken. Er voor kiezen om een vakantie in Montenegro door te brengen kan je dan ook doen omwille van verschillende redenen. Wij hebben alvast enkele van deze redenen voor jou op een rijtje gezet:

 1. Montenegro leent zich in de zomer uitstekend voor een strandvakantie;
 2. De vluchtduur naar Montenegro is met 2 uur en 40 minuten lekker beperkt;
 3. Montenegro beschikt over een weerzinwekkend mooie natuur;
 4. Ook de cultuurliefhebber komt in Montenegro ruimschoots aan zijn trekken;
 5. Het is in Montenegro mogelijk om te verblijven in werkelijk prachtige accommodaties;

Ben jij dus van plan om een nieuwe vakantie te boeken? Ben je er echter nog niet helemaal uit naar welk land je op vakantie zal gaan? In dat geval is het absoluut de moeite waard om een reis naar Montenegro te overwegen. De kans is dan ook bijzonder groot dat je een werkelijk onvergetelijke vakantie zal beleven in dit ronduit prachtige vakantieland.

Hoe je vakantie naar Montenegro boeken?

Wil je graag op vakantie naar Montenegro? In dat geval  spreekt het voor zich dat je deze vakantie op verschillende manieren kan boeken. Dit betekent in de praktijk dat je een keuze kan maken uit verschillende mogelijkheden. Het gaat hierbij onder meer om de volgende:

 1. Je kiest voor een complete vakantie naar Montenegro;
 2. Je boekt de verschillende onderdelen van je vakantie los van elkaar;

In het eerste geval kan je daarvoor een beroep doen op één van de reisorganisaties die vakanties naar Montenegro in hun aanbod hebben opgenomen. In het tweede geval zal je gebruik moeten maken van meerdere partijen. Je moet dan bijvoorbeeld een accommodatie boeken bij een boekingssite zoals Booking.com terwijl je ook nog apart je vliegticket moet regelen. Een complete vliegvakantie naar Montenegro boeken is eenvoudiger, maar biedt je net wat minder vrijheid dan wanneer je, je vakantie volledig naar eigen inzicht gaat plannen. Welke van beide mogelijkheden voor jou het interessantst is, is uiteraard zeer persoonlijk.

Bij welke reisorganisaties je vakantie naar Montenegro boeken?

Heb je er voor gekozen om een complete vakantie te boeken naar Montenegro? In dat geval zal je uiteraard op zoek willen gaan naar een geschikte reisorganisatie. Dat hoeft geen probleem te zijn. Steeds meer mensen die op vakantie gaan kiezen voor een reis naar Montenegro. Dat heeft er voor gezorgd dat er steeds meer reisorganisaties deze bestemming in hun aanbod hebben opgenomen. Het is dan ook mogelijk om jouw vakantie naar Montenegro bij de volgende reisorganisaties te boeken:

 • TUI;
 • Sunweb;
 • Corendon;
 • Expedia;
 • Kras;

Uiteraard zijn er ook nog heel wat andere reisorganisaties en touroperators waar je bij een vakantie naar Montenegro kan boeken, maar de bovenstaande namen hebben doorgaans het interessantste en vooral ook meest volledige aanbod. Bij het merendeel van deze reisorganisaties is het bovendien ook mogelijk om een last minute vakantie naar Montenegro te boeken.

Tips voor een goedkope vakantie naar Montenegro boeken

Ben jij ook overtuigd van de voordelen die verbonden zijn aan het boeken van een vakantie naar Montenegro? Kan je dan ook al niet meer wachten om prachtige plaatsen als Kotor, Tivat, Budva en Ulcinje te bezoeken? In dat geval hoeft niets je nog in de weg te staan om jouw reis vast te leggen… of toch? Veel mensen hebben voor hun vakantie slechts een beperkt budget voor handen. Dat hoeft geen probleem te zijn, alleen is elke bespaartip dan natuurlijk welkom. Wel, door rekening te houden met de onderstaande tips behoort een goedkope vakantie in Montenegro zeker tot de mogelijkheden!

 1. Probeer je vakantie zo vroeg mogelijk te boeken en profiteer daardoor van een vroegboekkorting;
 2. Tracht gebruik te maken van eventuele last minute aanbiedingen naar Montenegro;
 3. Vergelijk goed de prijzen van de beschikbare vliegtickets en accommodaties;

Hou je rekening met de bovenstaande bespaartips? Dan zal je kunnen vaststellen dat het boeken van een voordelige vakantie naar Montenegro ook voor jou tot de mogelijkheden behoort!