Regent Porto Montenegro

Ongetwijfeld één van de meest luxueuze hotels welke je in heel Montenegro aan zal treffen is het ‘Regent Porto Montenegro’. Dit hotel bevindt zich in de bekende Boka Bay, meer bepaald in Porto Montenegro Village in Tivat. Gasten die er voor kiezen om hier te verblijven kunnen rekenen op een verblijf in alle luxe. Niet alleen de kamers zijn prachtig ingericht, ook het domein en vooral ook het uitzicht zijn haast ongeëvenaard. Wil jij ook graag op een luxueuze manier kennismaken met het prachtige Montenegro? Dan is het zonder meer een aanrader om in dit hotel te verblijven.

Een luxe hotel met 87 kamers

Het Regent Porto Montenegro is een echt luxe hotel welke is gebouwd in een Venetiaanse Stijl. Ze beschikt in totaal over 87 kamers welke allen zijn voorzien van een balkon of een terras. Gasten die verblijven in het Regent Porto Montenegro kunnen uiteraard rekenen op gratis WiFi en bovendien kunnen ze gebruikmaken van een prachtig buitenzwembad evenals een spa- en wellnesscentrum. De extra voorzieningen waar je in het Regent Porto Montenegro gebruik van kan maken zijn onder meer:

  • Airco;
  • Een flatscreen-televisie;
  • Een kluisje;

Alle kamers in het Regent Porto Montenegro zijn bovendien voorzien van een ruime badkamer. In de badkamers zijn niet alleen badjassen voor handen, maar ook slippers evenals gratis toiletartikelen. Het mag dan ook duidelijk zijn, alles is in dit hotel voor handen om jou een onvergetelijk verblijf te kunnen garanderen. Buiten de standaard kamers in het hotel is het uiteraard eveneens mogelijk om een keuze te maken uit verschillende suites. Deze bieden je zomaar nog heel wat extra luxe.

Heerlijk dineren

Het spreekt voor zich dat het Regent Porto Montenegro helemaal niets aan het toeval over wil laten. Gasten van dit hotel kunnen er dan ook van op aan dat ze over de hele lijn verwend zullen worden. Dit ook op culinair gebied. Het restaurant van het hotel biedt een fijne gastronomie aan die je smaakpapillen ongetwijfeld zal weten te verwennen. Ook de Library Bar, de Winter en de Italian Garden, de Gourmet Corner evenals de Regent Lounge zorgen er voor dat je altijd kan rekenen op precies die maaltijd waar jij zin in hebt.

Sport & Ontspanning

Last but not least spreekt het voor zich dat ook de faciliteiten van dit hotel ronduit geweldig te noemen zijn. Zo kan je niet alleen genieten in een wellness met sauna, Turks stoombad en binnenbad, maar is er ook een fitnessruimte voor handen. Andere zaken waarmee je, je kan uitleven zijn een prachtige bowlingbaan evenals verschillende squash- en tennisterreinen. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, je zal je tijdens je verblijf in het Regent Porto Montenegro hotel geen moment vervelen!