Hotels

Het merendeel van de mensen die een vakantie boeken kiezen er nog steeds voor om te verblijven in een hotel. Dat is ook logisch, want hotels bieden in de praktijk heel wat meer mogelijkheden in vergelijking met andere accommodaties. Wil jij ook tijdens jouw vakantie in Montenegro graag gebruikmaken van een hotel? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je een keuze kan maken uit een groot aantal verschillende mogelijkheden. Gaande van relatief voordelige hotels tot absoluut luxueuze accommodaties, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Waar een hotel in Montenegro boeken?

Waar je, je hotel in Montenegro precies gaat boeken is in grote lijnen afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Heel wat mensen willen graag een vakantie in Montenegro doorbrengen om kennis te maken met de Baai van Kotor. Geldt dat ook voor jou? In dat geval is het aan te raden om een hotel te boeken in plaatsen als Budva, Kotor of Tivat. In dit geval kan je ook eenvoudig vliegen op de internationale luchthaven van Tivat. In ieder geval, bepaal dus altijd eerst in welke regio je wenst te verblijven in Montenegro en ga pas daarna op zoek naar een gepast hotel.

Waarom kiezen voor een aparthotel in Montenegro?

Wil jij graag kunnen genieten van de service van een hotel, maar dan wel gecombineerd met de faciliteiten van een appartement? Ook dat is uiteraard mogelijk. In dit geval kan je er voor kiezen om te verblijven in een zogenaamd aparthotel. Het betreft hier zoals de naam reeds laat vermoeden een combinatie van een hotel met een appartement. Zo kan je genieten van de aanwezigheid van een keukentje, maar behoort ook roomservice bijvoorbeeld vaak tot de mogelijkheden.

Ontdek de meest luxe hotels  van Montenegro

Montenegro staat er om bekend een uitermate luxueuze vakantiebestemming te zijn. Heel wat levensgenieters kiezen er inmiddels elk jaar opnieuw voor om een vakantie naar Montenegro te boeken en ze weten goed waarom. De uitzichten waar je hier van kan genieten zijn werkelijk adembenemend mooi. Bovendien is het ook nog eens zo dat je kan rekenen op fantastische accommodaties welke ongelofelijk luxueus zijn. Zou jij ook graag specifiek een echt luxe hotel willen boeken in Montenegro? In dat geval is het de moeite waard om even kennis te maken met de onderstaande opties:

 • Het Regent Porto Montenegro;
 • Corso Levante Luxury Suites;
 • Hotel Nauta;
 • Het Hotel Riva;
 • Hotel Sokoline;
 • Hotel Gradska Centinje;
 • Lazure Hotel & Marina;
 • Fontana Hotel & Gastronomy;

Door een verblijf te boeken in één van de meest luxe hotels van Montenegro kan je in de praktijk steeds rekenen op verschillende voordelen. Niet alleen verblijf je uiteraard in mooie kamers, daarnaast zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat je de beschikking krijgt over heel wat extra faciliteiten. Ook toegang tot de wellness is bijvoorbeeld vaak inbegrepen. Wil je echt ten volle kunnen genieten van je verblijf in Montenegro? Dan is het zeker de moeite waard om even de verschillende luxueuze hotels in het land te bekijken!

Het Regent Porto Montenegro

Eén van de meest luxueuze hotels van Montenegro is ongetwijfeld het ‘Regent Porto Montenegro’. Dit hotel is gelegen in de zogenaamde Buka Bay welke is terug te vinden op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit hotel is bovendien terug te vinden in het luxueuze Porto Montenegro Village welke deel uitmaakt van de stad Tivat. Wanneer je verblijft in dit hotel kan je onder meer gebruikmaken van het buitenzwembad evenals van de spa en het aanwezige wellnesscentrum. Gasten kunnen tijdens hun verblijf uiteraard ook rekenen op gratis WiFi. Het Regent Porto Montenegro beschikt in totaal over 87 kamers die allen luxueus zijn ingericht. Met recht en rede één van de beste hotels van het land.

Hoe besparen op jouw hotel in Montenegro?

Het is natuurlijk ook mogelijk dat je voor jouw vakantie in Montenegro slechts een aanzienlijk kleiner bedrag voor handen hebt. Ook dat hoeft geen probleem te zijn, in tegendeel. Er bestaan namelijk verschillende manieren om te besparen op jouw hotel in Montenegro. Hoe je dat precies kan doen? Door rekening te houden met de onderstaande bespaartips.

 1. Boek je overnachten zo vroeg of zo laat mogelijk;
 2. Vergelijk de prijzen bij verschillende reisorganisaties;
 3. Profiteer van het financieel voordeel van een pakketreis;
 4. Overweeg het boeken van een all inclusive vakantie;

Deze laatste bespaartip lijkt in eerste instantie misschien een beetje vreemd, maar ze is het helemaal niet. Door in een hotel in Montenegro te verblijven op basis van een all inclusive formule zal je namelijk kunnen vaststellen dat je de kosten ter plaatse aanzienlijk kan beperken. Je komt dan ook eigenlijk altijd voordeliger uit. In ieder geval, ook met een eerder bescheiden budget is het zeker mogelijk om een reis te boeken naar het prachtige Montenegro!