Campings

Heel wat mensen vinden het geweldig om te kamperen. Verblijven op een camping in Montenegro brengt dan ook zeker de nodige voordelen met zich mee. Niet alleen kan je verblijven dichtbij de natuur, daarnaast kan je zo ook de kostprijs van je vakantie drukken. Bovendien moet het gezegd dat kamperen ook altijd net wat avontuurlijker is dan gewoon logeren in een hotel. Ben jij ook benieuwd naar welke campings er allemaal verspreid over Montenegro zijn terug te vinden? Dan is het de moeite waard om je even te verdiepen in de informatie hier op deze pagina!

Waar kan je allemaal campings vinden in Montenegro?

Wil je graag verblijven op een camping in Montenegro? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er verspreid over het land heel wat verschillende campings zijn terug te vinden. Je treft dan ook campings aan in onder meer:

 • Mojkovac;
 • Andrijevica;
 • Virpazar;
 • Bar;
 • Cetinje;
 • Ulcinj;

Ook in andere delen van het land zoals in met name Danilovgrad en Pljevlja zijn campings terug te vinden waar je op kan verblijven. Dit zorgt er voor dat je volledig zelf kan beslissen in welke omgeving je nu het liefst van allemaal wil verblijven. Is dat aan de kust met uitzicht op zee? Of toch eerder in het binnenland van Montenegro? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Waar rekening mee houden bij kamperen in Montenegro?

Wanneer je gaat kamperen in Montenegro zijn er uiteraard verschillende zaken waar je rekening mee zal willen houden. Het gaat hierbij ook niet alleen maar over de locatie waar de kampeerplaats zich bevindt. Wat bijvoorbeeld ook te denken van de faciliteiten waar je gebruik van kan maken?

Niet alleen de sanitaire voorzieningen, maar ook het al dan niet beschikbaar zijn van bijvoorbeeld draadloos internet is voor veel mensen een belangrijk punt om bij stil te blijven staan. Wil je bovendien graag ook kunnen genieten van een mooi uitzicht op zee? Ook dat is natuurlijk iets waar je graag rekening mee zal willen houden.

Wat is de mooiste camping van Montenegro?

Tot slot stellen heel wat mensen zich de vraag wat nu precies de mooiste camping is van Montenegro. Dat is natuurlijk heel persoonlijk. Iedereen die wil gaan kamperen beschikt immers over diens eigen specifieke eisen. Dit gezegd zijnde is het zo dat er verschillende campings in Montenegro kunnen rekenen op een uitstekende beoordeling. Het gaat hierbij onder meer om de onderstaande campings:

 • Camp Rabrenović;
 • Camp Podkraj;
 • Kamp Šcepanovic;
 • Paradise On Tara;
 • Tramontana Glamping;
 • Etno village Maple;

Het is in Montenegro bovendien niet alleen maar mogelijk om gewoon te kamperen. Je kan er daarnaast eveneens voor kiezen om te verblijven op een zogenaamde glamping. Deze vorm van kamperen is door de jaren heen stelselmatig populairder geworden. Dit is niet in het minst het gevolg van het feit dat je op deze manier kan kamperen terwijl je kan genieten van meer luxe en comfort.

Het mag in ieder geval duidelijk zijn, hou jij er van om dicht bij de natuur te verblijven op vakantie? Ben je bovendien op zoek naar een mogelijkheid om op vakantie te gaan naar Montenegro zonder dat je rekening moet houden met hoge kosten? In beide gevallen is kamperen in Montenegro voor jou ongetwijfeld de moeite meer dan waard.